Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Bent u tevreden over onze zorg?

Heeft u een klacht of verbeterpunt?

Alle medewerkers van de Huisartsenpost Gorinchem doen hun werk zo goed en nauwkeurig mogelijk. Zij werken hard om u het juiste advies of de beste zorg te geven. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de geleverde zorg of over onze dienstverlening. Bijvoorbeeld over het contact aan de telefoon of de behandeling door de huisarts. Wij horen dat graag van u. Vul het formulier voor klachten of complimenten in. Zo kan de Huisartsenpost Gorinchem leren van uw ervaringen en kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren.

Hoe kunt u een klacht melden?

U kunt uw klacht of kritiek het beste gelijk bespreken met een van onze medewerkers op de huisartsenpost. Zij staan open voor uw opmerkingen. Zo’n gesprek werkt vaak verhelderend en neemt mogelijk al de oorzaak van uw klacht weg. Komt u er met de medewerker niet uit of heeft u vragen? Dan kunt u de klacht melden via het online klachtenformulier. Klik hier om het klachtenformulier in te vullen.

U ontvangt automatisch een kopie van dit ingevulde formulier in uw mailbox. Daarna neemt onze klachtenfunctionaris binnen enkele werkdagen contact met u op. Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk. Onze klachtenfunctionaris is bereikbaar via telefoonnummer 0183 – 64 64 15 of per e-mail kwaliteit@huisartsenzorg.nl.

Klachtenregeling

Klik hier voor de klachtenregeling van de Huisartsenpost Gorinchem.

Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg

De Huisartsenpost Gorinchem is aangesloten bij de Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg, www.skge.nl.
Heeft een bemiddelingsgesprek naar uw oordeel onvoldoende resultaat gehad, of u bent het niet eens met oordeel van de huisartsenpost? Dan kunt u een uitspraak vragen over uw klacht bij de SKGE. Het oordeel van deze geschilleninstantie is bindend.

Belangrijk om te weten:
De Spoedeisende hulp (SEH) maakt onderdeel uit van het Beatrixziekenhuis van Rivas Zorggroep en niet van Huisarts en Zorg of de Huisartsenpost Gorinchem. Voor klachten over de SEH verwijzen wij u naar de website van Rivas.

Heeft u een compliment?

Ook als u tevreden bent, horen wij dat graag! Heeft u een compliment voor een van onze medewerkers of huisartsen? Fijn als u die doorgeeft. Heeft u een idee hoe de Huisartsenpost Gorinchem de dienstverlening kan verbeteren? Wij stellen het zeer op prijs als u dit aan ons doorgeeft. Klik hier om uw compliment of tip aan ons door te geven.